středa 18. listopadu 2009

Naposledy z Banksie

Dnešní příspěvek bude asi spíše o fotkách, než o nějakém dlouhém psaní. Jak už název napovídá, tak píši naposledy z Banksie. Je středa 23hod a protože nám zatím funguje net, tak píšu. Tuším, že jsme doteď vlastně neukázali trochu více, jakže to tu vlastně vypadá a když se zítra stěhujeme, tak by to později už asi ztrácelo smysl, takže tady je pár foteček ze zákoutí 32 Kimpton street:


z kuchyně...




z koupelny...




z obýváku...



za domem

tady konkrétně pohled na "přístavek" s dalšími dvěma pokoji






tady to je velmi oblíbený seznam s tím, co vše se má uklízet při týdenním úklidu :D


náš pokojík


Aby to všechno nevypadalo tak nablýskaně, tak přidáváme jeden standardní obrázek z kuchyně :D


Zatím všechno nasvědčuje tomu, že zítra už budeme bydlet jinde, konkrétně ve čtvrti Chippendale, která se nachází asi 10min pěšky od centra.

Co se práce týká, tak já zatím bojuji s vlastní neschopností, pomalostí a některými nesmyslnostmi, které musím dělat jakožto uklízeč. Momentálně tam jsem jen proto, protože musím! Čas ukáže...
Co se Romči týká, tak ta zatím bojuje se svojí neschopností mluvit (patrně díky klimatizaci ve vlaku trochu nastydla) protože chvílema úplně ztrácí hlas. Na moc inzerátů nabízejících práci teď asi nezavolá :D :(.

POČASÍ: Tento týden teploty (odhadem) kolem 25 stupňů. Na nejbližší dny hlásí nad 30 stupňů, takže se máme na co těšit.

5 komentářů:

  1. Zdravím australani, zdá se že všude je chlebik o dvou kůrkách, no vítejte v realitě "študenti". Ono se to podá, je třeba myslet pozitivně:D. Vše nejlepší k tvému svátku Romčo.
    PS: Vojto vem nohy na ramena:):):).

    OdpovědětVymazat
  2. Čau Romčo,teď jsem přišel z odpolední a mám tu vzkaz od Péti,ať ti napíšu k svátku.Ona už totiž chrupe a s Kubou se k tomu za celej den nedostane.Takže přejeme vše nejlepší,hodně štěstí,zdraví,lásky a taky to zaměstnání a v něm hodně peněž.Tak hodně,že nebudeš vědět co s nima a nějaký nám pak až přijedete dáš :)Mějte se fajn.pa

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj! Sledujeme váš blog a moc vám fandíme. Mějte se fajn a hlavně, ať přežijem ty horka, zítra snad už 20:) Kdyby vás to zajímalo, tak posíláme odkaz na náš blog. :) Čau, Jakub a Markéta

    www.vaustralii.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Pro Kubu a Markétu: Ahojky, děkujeme :). To vedro bylo fakt šílený, ještě že se už dneska ochladilo, co? Na váš blog se určitě mrknem a fandit budeme taky :) Mějte se, papa.

    OdpovědětVymazat
  5. pro Velkovezíra: Já myslím spíše negativně a pak občas bývám příjemně překvapen...

    pro Jakuba a Markétu (kolegy cleanery :D): Děkujeme za zájem. Váš blog určitě ignorovat nebudeme a navíc nahazuji přímý odkaz na něj .)

    OdpovědětVymazat