pondělí 18. ledna 2010

Anketa

Možná jste si všimli, že se na blogu objevila anketa. Byli bychom velice rádi, kdybyste VŠICHNI, kdo sem občas zajdete zahlasovali. Rádi bychom totiž věděli, jestli sem chodí i jiní lidé, než naši známí. V případě, že by se tu objevilo i pár lidí, kteří zvolí v anketě odpověď číslo dvě, tak v budoucnu budeme do příspěvků přihazovat i nějaké tipy a rady, které by snad mohly být někomu přínosné (v případě, že se sem chystají podívat) ...

Kdyby někdo nevěděl jak hlasovat, tak vězte, že stačí pouze kliknout na jednu z možností. SmiliesFTW.com

Děkujeme pěkně!

ps: každý může hlasovat jen jednou SmiliesFTW.com

5 komentářů:

  1. Ano, mám zájem o celou Austrálii včetně všech souostroví, chci se tam ihned podívat a žít do konce života tj.doživotně, časem je mím snem proměna za klokana a život v místní stepi.Na pozici 2 jsem hlasoval pro jistotu 853x.( chci se pááást, prosím o tip )

    OdpovědětVymazat
  2. WW (velkovezír)18. ledna 2010 v 20:59

    Díky za přání,jsem dojat, hodnotný dárek netrpělivě očekávám. Moc pěkný fotky, při prvním pohledu na foto klokan-Romča, jsem viděl klokana v pravo ( vzhledem k vypouklosti Romčiny zadnice ). Tak hlavně vydržať, a když se uskromníte odměna bude sladká, a ten pocit zadostiučinění.

    PS: ty chuťovky mě naladili, asi zítra skáknu do mexický na stejček ( můžu i pozejtří, popozejtří,popopo.......:):):)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojte.
    Tiez sme zahlasovali. Na vas blog sme nahodou narazili, hned ako ste prisli do Sydney a odvtedy sme pravidelni citatelia. Je skvely a dost nam pomohol.
    Uz asi 2 tyzdne sme aj mi drzitelia stud. viz :-).
    Prilet mame naplanovany na marec. Povodne sme mali ist studovat tiez na Ability ale nakoniec z toho zislo.
    prajeme vela stastia

    Miro a Ivka

    OdpovědětVymazat
  4. Čauvec,

    taky čtu Váš blog už od založení a každý den se dívám, jestli tam není náhodou nějaký nový článek či foto. Až dokončím studium na VŠ tak sem s přítelkyní přijedeme a chtěli bychom tady žít. Takže určitě uvítám nějaké to info - co a jak tam ''u vás'' chodí.

    Zajímalo by mě, jestli byste mohli po čtyrech měsících co už tam jste vyrazit na nějaký delší trip. Víte co tím myslím, jestli jste si tam vydělali už nějaké peníze na to, abyste mohli třeba letět do Melbourne či na Nový Zéland.

    Díky moc

    Tomáš z Hanéééé

    OdpovědětVymazat
  5. Welkowezírovi: Děkujeme za dvojitý příspěvek :D. Jen si nejsem jist dvěma věcma. Ta první je, jestli jsi to slovo "mím" napsal záměrně a ta druhá, copak pro nás chystáš za sladkou odměnu :).

    ps: na ten stejček třeba za pár dní zajdeme taky

    pro Mira a Ivku: Díky moc za komentář. Jsem rád, že to může někomu i pomoci.
    Kdyby jste potřebovali s něčím poradit, tak mi písněte na mail (měl by být na mém profilu).

    pro Tomáše: Taktéž díky moc za komentář! Ke tvému dotazu: k tebou zmíněným tripům máme bohužel zatím hodně daleko. Zatím pořád vydělává jen jeden z nás a to ještě mizerně...
    Hold začátky bývají těžké a tady obzvláště. Jsou dvě možnosti - vydržet a nebo utéct. My se zatím držíme, ale nikdo netuší jak dlouho ještě....
    Jinak i Ty, kdyby jsi něco potřeboval, tak písni na mail. Rád případně pomůžu.

    OdpovědětVymazat