sobota 3. října 2009

Přidány první fotky

Dnes přidáváme konečně první fotky, jinak jsme toho dnes moc nepodnikli, jelikož je tu psí počasí - chladno, vítr, děšť.
Docela se na nás stále ještě podepisuje časový posun. Každé odpoledne jsme ospalí a po desáté hodině večer ožíváme a nemůžeme usnout. Včera se nám to povedlo až kolem třetí hodiny ráno (momentálně tu máme 0:40hod :)).
Dopoledne jsme si šli aspoň prohlédnout naši čtvrť a dále jsme chtěli pokračovat do centra, což se nám bohužel moc nepovedlo. Vzhledem k tomu, že nám ujel vlak, tak jsme nasedli do busu, který ale vymetal každou zastávku cestou do centra. Po více než hodině jsme se dostali na Bondi Junction, kde jsme hned otrávení přestoupili na vlak a vydali se zpět domů. Cestou jsme udělali i větší nákup, aby jsme mohli trochu fungovat i v kuchyni. Večer tady pěkně pršelo, doufáme, že se po víkendu počasí zlepší a konečně si v klidu prohlédneme centrum.
Ten čas tady hrozně letí, protože jsme začali psát v sobotu a už je neděle :). V pondělí je svátek, takže do školy nastupujeme až v úterý.

Všechny zdravíme a už se na vás těšíme :)

2 komentáře:

  1. Taxem si prosšel Vaši Kimton street ve street view... Wow... Sydney je fakt ohromný město. Pěšky do centra by to bylo tak na 2denní putování ne? :-)
    Zdravíme z Radimi a očekáváme další report!
    Ondřej

    OdpovědětVymazat
  2. 2 Ondřej: jj, do centra je to celkem dálka. Vlakem asi 20 - 30min, takže to ještě jde...

    OdpovědětVymazat